ECCE BEFORE-SCHOOL

ECCE BEFORE-SCHOOL se adresează copiilor din clasele a 3-a și a 4-a care efectuează cursurile școlare după amiază. Pachetul a fost conceput pornind pe de o parte de la dificultățile cu care se confruntă copiii în momentul trecerii la gimnaziu, iar pe de altă parte vine în întâmpinarea părinților care, prinși în preocupările vieții de zi cu zi, se găsesc din ce în ce mai des în situația de a nu putea să petreacă la finalul zilei un timp de calitate cu proprii copii din motive ce țin de rigurozitatea cerințelor școlare (cursuri de după amiază, pregătire teme, concursuri școlare etc.).

 

Oferta noastră este flexibiă și puteți alege:

OPȚIUNEA 1

CLUBURILE ECCE DE DIMINEAȚĂ:

Luni, ora 10 - CLUBUL DE MATEMATICĂ: să înțelegem matematica într-o manieră practică de tip PISA

Marți, ora 10 - CLUBUL MIND LAB: metodologie inovativă de dezvoltare a capacității de gândire precum și a abilităților emoționale și sociale necesare vieții, pornind de la jocuri de strategie

Joi, ora 10 - CLUBUL DE ȘTIINȚE: experimente științifice, dezvoltarea gândirii științifice

COST OPȚIUNEA 1: 100 lei pe lună pentru fiecare club ales


OPȚIUNEA 2

CLUBURILE DE LA OPȚIUNEA 1 + MASA DE PRÂNZ

Copiii vin la centru la ora 10, participă la club, mănâncă și apoi pleacă spre școală înainte de ora 12.

COST OPȚIUNEA 2: 150 lei pe lună pentru fiecare club ales


OPȚIUNEA 3 – PACHET COMPLET

CLUBURILE DE LA OPȚIUNEA 1 + MASA DE PRÂNZ+ AJUTOR LA EFECTUAREA/RAFINAREA TEMELOR

Această opțiune include un program săptămânal complet (5 zile), toate cele 3 cluburi de dimineață, masă în fiecare zi, ajutor la efectuarea și rafinarea temelor.

Copiii vin la centru la ora 8, în intervalul 8-10 sunt ajutați la efectuarea temelor, de la ora 10 participă la un club sau la o activitate de relaxare prin joc, mănâncă și pleacă spre școală înainte de ora 12.

COST OPȚIUNEA 3: 600 lei pe lună

     

Dacă sunteți interesați de programele noastre vă rugăm să ne contactați la tel 0770-212-339 sau completând formularul de mai jos și să vă programați la o vizită la centrul nostru.